Vi sender bestillinger alle alle hverdage. Fragt fra 29,- Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 400,-

Om Volsted Distillery


Read this in English: "About Volsted Distillery".

Volsted Distillery er et mikrodestilleri i verdensklasse der er beliggende lige syd for Aalborg. Destilleriet er smukt beliggende i Lindenborg ådal, hvor naturens ro og stilhed inspirerer os til at skabe unikke og velsmagende gins med brug af særligt udvalgte kvalitetsråvarer.
Vand er en meget vigtig ingrediens når man skal lave velsmagende gin og spiritus, da det bruges både til udtrækning af eteriske olier, til destilleringen og til opblanding med det færdige produkt. Her er Volsted Distillery så heldige at råde over egen vandboring, hvor det reneste og smagfulde vand hentes op dybt under Storbjeg, der en en kalkbakke formet af gletsjere under sidste istid. Vandets unikke kvalitet og smag bidrager positivt til smagsprofilen i vores gin og spiritus.
Grundlægger Thorbjørn Ravn Kaagaard har udnyttet sin baggrund og erfaring inden for process engineering og snapsfremstilling til at sætter sig ind destilationsteknikker og ginfremstilling og det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse, selv at kunne designe og indrette produktionslokaler, destillationsapparat samt udvikle de unikke opskrifter bag vores gins til fælles glæde for kunder og gin entusiaster.
Alle vores gin destilleres på et 100 liters destillationsapparat, med brug at pot- og vapourinfusionsteknikker og hver eneste flaske ettikeres og tappes med håndkraft.
”Vi stræber efter at gøre vores ypperste i en hver del af processen og vi er overbeviste om at denne kærlighed og omhu kan smages i vores produkter”
Thorbjoern Ravn Kaagaard, Grundlægger af Volsted Distillery